Magamraismerő

Írja: Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Futni


Ahogy növekszik, egyre több időt tölt mindhárom nagyijával. A két valódival meg a fogadottal is.

És szinte minden alkalommal, amikor magukra maradnak, kerekedik valamilyen kaland, aranyköpés vagy egyszerűen csak egy imádnivaló kis jelenet.

Ma megint az egyik nagymamájával (meg a járulékos nagypapával) töltötte a nap egy részét.

Adódott a pillanat, amikor a nagymama a futóbabakocsink közelébe került. Kicsilány a nagyi segítségével bekéredzkedett a babakocsijába, kényelmesen elhelyezkedett, majd egy lényegretörő szóval utasította a nagymamát: „Futni!”

Az igaz, hogy már egy évvel ezelőtt is nagyon lelkes volt, amikor futni indultunk. De azt álmomban sem gondoltam volna, hogy neki is elvonási tünetei lesznek, ha éppen nem futhat velem…

 

 

Ha úgy érzed, anyai szerepedben bizonytalan vagy, nehézségeid vannak a hétköznapok levezénylésével, úgy érzed, elfáradtál, támogatást keresel, segítséget kérsz, vagy csak meghallgatásra vágysz, lehetőséged van személyes találkozóra, konzultációra velem Budapesten, Székesfehérváron és Móron.

A 30-4795795-ös telefonszámon kérhetsz tőlem előre időpontot.

Ha csecsemődnél vagy kisgyermekednél alvási, táplálási, viselkedésbeli problémákat észlelsz (sírósság, nyugtalanság, erős dacosság, „hiszti”, testvérféltékenység, agresszivitás, szorongás, félelem az elválástól), nem hízik, hasfájós, és próbálkozásaid a probléma megoldására eddig nem jártak sikerrel, a konzultáció szintén segítségedre lehet. Ugyanezen a telefonszámon foglalhatsz időpontot Budapestre, Székesfehérvárra vagy Mórra.

További részletek: http://www.babamamaharmonia.hu

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna