Magamraismerő

Írja: Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Távol egymástól


Hosszú napunk volt. Én hajnali fél ötkor kezdtem, mert az ország túlvégén volt ma programom. Hosszú út és vezetés állt előttem. Számomra nem meglepő módon ötkor már ő is fent volt és nemhogy az ágyba nem akart visszabújni, szinte letenni is alig lehetett.

Aztán a nagyival töltötte a napot. Amikor ebéd után rájuk telefonáltam, a nagymamája elmesélte, hogy fél kilenc tájban arra eszmélt, hogy kicsi lány nincs sehol.

Végül a szülői ágyban találta, azon az oldalon, ahol én szoktam aludni. És nem tett mást, mint…

…édesdeden aludt. Majdnem egész délelőtt.

Mintha tudta volna hajnalban, hogy ma nem leszünk együtt, ezért alvás helyett inkább feltankolt kettőnkből. Aztán persze nem bírta a déli alvásig, féltávnál kidőlt.

Este dögfáradt volt, mire hazaértem, de ez láthatóan nem különösebben zavarta. Naná, hogy megvárt!

Én meg fogtam, és jól megtankoltam, majd elaltattam őt. Akkor már nem tiltakozott.

 

Ha úgy érzed, anyai szerepedben bizonytalan vagy, nehézségeid vannak a hétköznapok levezénylésével, úgy érzed, elfáradtál, támogatást keresel, segítséget kérsz, vagy csak meghallgatásra vágysz, lehetőséged van személyes találkozóra, konzultációra velem Budapesten, Székesfehérváron és Móron.

A 30-4795795-ös telefonszámon kérhetsz tőlem előre időpontot.

Ha csecsemődnél vagy kisgyermekednél alvási, táplálási, viselkedésbeli problémákat észlelsz (sírósság, nyugtalanság, erős dacosság, „hiszti”, testvérféltékenység, agresszivitás, szorongás, félelem az elválástól), nem hízik, hasfájós, és próbálkozásaid a probléma megoldására eddig nem jártak sikerrel, a konzultáció szintén segítségedre lehet. Ugyanezen a telefonszámon foglalhatsz időpontot Budapestre, Székesfehérvárra vagy Mórra.

További részletek: http://www.babamamaharmonia.hu

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna