Magamraismerő

Írja: Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Vasárnap reggeli motiváció


Tegnap egy fantasztikus és fergeteges buliban voltunk. Hivatalosan a Fuss babakocsival! Egyesület gáláján vettünk részt összcsaládilag. Mintegy négy-ötszázan. Férjestől, gyerekestől, volt, aki nagyszülőstől. Játszóházzal, Ringatóval, sminkeléssel egybekötött tanácsadással (a kisebbeknek arcfestéssel), zöldséges kézműveskedéssel, kirakodókkal és köszönhetően a nagyjából kétszáz kisgyereknek: zsibvásári hangulattal…

Szerintem ez az utóbbi évek legfantasztikusabb kezdeményezése a magyar futóéletben, és nem csak azért, mert a mellékelt kupát mi hoztuk el Julcsival, mint a tavalyi évben babakocsival Magyarországon legtöbbet futott páros.

Szinte a semmiből egy szuper, lelkes, vibráló, motiváló, támogató, megértő baráti közösség nőtt fel, közös futóedzésekkel, új barátságokkal, hatalmas fogyásokkal, testi-lelki átalakulásokkal, depresszióból való kigyógyulásokkal, mamikimenőkkel, futóversenyeken induló váltócsapatokkal, baba- és nőcis ruhabörzével, mamicsacsogóval, hatalmas lelki kitárulkozásokkal és támogatásokkal és még sorolhatnám…

És mindennek a szíve, lelke, motorja Nyári Fruzsina. Most inkább tyúkanyója egy három éves és egy hat hetes kicsi fiú anyukájaként.
Fruzsi, hála és köszönet!
Többet tettél a magyar anyukákért és kisgyerekes családokért, mint sokan, akiknek hivatalból ez lenne a munkája és feladata…

Sokan jöttek oda tegnap hozzám jó szóval és köszönettel azért, mert húzom őket magammal és motiválni tudom őket négy gyerekes anyaként, dolgozó és karriert építő nőként, amatőr futóként. És mert segítem őket gyerekorvosként és a „baba-mamalélek szakértőjeként”.

Hálás vagyok a bizalmatokért, sokat jelent nekem ez a csapat, ez a közösség. Ha ti nem vagytok, én sem tartanék itt, ahol most tartok…

Veletek leszek ezután is, segítek és motiválok ezentúl is, ahogy tőlem telik.

Ezentúl is futok babakocsival, amerre az országban és a világban járok. És hintem az igét, mert tudom, hogy ez nem egyszerűen csak egy sportág vagy egy kis testmozgás.

Azt hiszem, ebben benne van a saját magunk és a gyerekeink jelen jólléte, testi-lelki egészsége és benne van valamennyiünk jövője is.

Látogassatok el a Fuss babakocsival! Egyesület oldalára!

 

Ha úgy érzed, anyai szerepedben bizonytalan vagy, nehézségeid vannak a hétköznapok levezénylésével, úgy érzed, elfáradtál, támogatást keresel, segítséget kérsz, vagy csak meghallgatásra vágysz, lehetőséged van személyes találkozóra, konzultációra velem Budapesten, Székesfehérváron és Móron.

A 30-4795795-ös telefonszámon kérhetsz tőlem előre időpontot.

Ha csecsemődnél vagy kisgyermekednél alvási, táplálási, viselkedésbeli problémákat észlelsz (sírósság, nyugtalanság, erős dacosság, „hiszti”, testvérféltékenység, agresszivitás, szorongás, félelem az elválástól), nem hízik, hasfájós, és próbálkozásaid a probléma megoldására eddig nem jártak sikerrel, a konzultáció szintén segítségedre lehet. Ugyanezen a telefonszámon foglalhatsz időpontot Budapestre, Székesfehérvárra vagy Mórra.

További részletek: http://www.babamamaharmonia.hu

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna