Magamraismerő

Írja: Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Elvonási tünetek


Megvan az az érzés, amikor reggel ébredés után szeretnéd megcsinálni a kávédat, majd csendben magad elé bambulva lassan elkortyolgatni, de valami megakadályoz benne? És úgy futsz neki a napnak, hogy nem tudtad bepótolni és hiányzik?

Én a kávé mellett így vagyok a futással is.

Az elmúlt napok futásmegvonása miatt ma a teljes alvásidőt erre szántuk. Lett is 22 kilométer a giccsesen madárcsivitelős, esőillatú tavaszban.

Még egy gyors fotómodellkedésre is futotta a végén. Legalább hitelesek voltunk, mint babakocsis hosszútávfutók. Szívünknek kedves fotósunk nőnapi fotókiállításán fogunk szerepelni.

Ugye, más is küzd időnként elvonási tünetekkel?
Ha igen, milyenekkel?

 

Ha úgy érzed, anyai szerepedben bizonytalan vagy, nehézségeid vannak a hétköznapok levezénylésével, úgy érzed, elfáradtál, támogatást keresel, segítséget kérsz, vagy csak meghallgatásra vágysz, lehetőséged van személyes találkozóra, konzultációra velem Budapesten, Székesfehérváron és Móron.

A 30-4795795-ös telefonszámon kérhetsz tőlem előre időpontot.

Ha csecsemődnél vagy kisgyermekednél alvási, táplálási, viselkedésbeli problémákat észlelsz (sírósság, nyugtalanság, erős dacosság, „hiszti”, testvérféltékenység, agresszivitás, szorongás, félelem az elválástól), nem hízik, hasfájós, és próbálkozásaid a probléma megoldására eddig nem jártak sikerrel, a konzultáció szintén segítségedre lehet. Ugyanezen a telefonszámon foglalhatsz időpontot Budapestre, Székesfehérvárra vagy Mórra.

További részletek: http://www.babamamaharmonia.hu

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna