Magamraismerő

Írja: Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Vannak napok…


Azért vannak napok, amikor már hajnalok hajnalán úgy érzi az ember, mintha lenyomott volna egy szokásos tizennyolc órás műszakot. Pedig az csak most kezdődik.
Amikor az „én-időnek” számító, írásra szánt éjszakai órák is borulnak. Mert az aprólék valamiért nem bír aludni, nyafog, sehogy sem jó neki.
Mivel nem akarod, hogy felkiabálja a tesóit, lefekteted a saját ágyadba, aztán mész a dolgodra.
És az éjféli ruhateregetés közben furcsa neszeket hallasz az alagsorban. Majd egyszer csak azt érzed, hogy valaki figyel. Majd melletted áll egy fehér ruhás alak.
A szemed sarkából konstatálod, hogy pici, kócos és dünnyögve szívja az ujját.

Megnyugszol. Ezt a szellemecskét már ismered.

Együtt fejezitek be a teregetést.

Jó reggelt, új napra virradtunk!

 

Ha úgy érzed, anyai szerepedben bizonytalan vagy, nehézségeid vannak a hétköznapok levezénylésével, úgy érzed, elfáradtál, támogatást keresel, segítséget kérsz, vagy csak meghallgatásra vágysz, lehetőséged van személyes találkozóra, konzultációra velem Budapesten, Székesfehérváron és Móron.

A 30-4795795-ös telefonszámon kérhetsz tőlem előre időpontot.

Ha csecsemődnél vagy kisgyermekednél alvási, táplálási, viselkedésbeli problémákat észlelsz (sírósság, nyugtalanság, erős dacosság, „hiszti”, testvérféltékenység, agresszivitás, szorongás, félelem az elválástól), nem hízik, hasfájós, és próbálkozásaid a probléma megoldására eddig nem jártak sikerrel, a konzultáció szintén segítségedre lehet. Ugyanezen a telefonszámon foglalhatsz időpontot Budapestre, Székesfehérvárra vagy Mórra.

További részletek: http://www.babamamaharmonia.hu

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna